RIGÓ BARBARA

SZALONVEZETŐ - KOZMETIKUS 

A szalont 2018-ban álmodtuk és nyitottuk meg férjemmel közösen. Idő közben a hely adottságának köszönhetően a kozmetikai szolgáltatás mellett egy fodrászatot és több helyiséget alakítottunk ki és adtunk bérbe, így jelenleg fodrászat, manikűr-pedikűr és masszázs szolgáltatásokkal működik szalonunk.  Kolléganőim - akikkel mostanra már egy csapatként dolgozunk együtt -  azon fáradozunk, hogy a nálunk töltött idő "énidőként" teljen el, miközben maximális tudásunkat adjuk a Vendégek szépségéhez. 

RÓLAM

Pályaváltóként, álmokkal felvértezve egy olyan kozmetikát álmodtam meg, ahol a Vendégeim "otthon" érezhetik magukat, miközben professzionális, szakszerű kezelésben részesülnek tiszta, egészséges anyagokkal. 

Évekig dolgoztam az egészségügyben, ezért a szemléletem egyik fontos része, hogy a bőrápolás terén első az egészség és ezt követi a szépségápolás.  Fontosnak tartom az elméleti tudást és hiszem, hogy a bőrproblémákat csak úgy lehet hatékonyan kezelni, ha nem csak külsőleg, hanem belsőleg is támogatjuk a bőr működését.

Imádom a munkámat, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy vendégeim teljes elégedettségére, mindig egyénre szabottan, az aktuális bőrállapotnak megfelelően végezzem a kezeléseket. 

Kedvenceim a tisztító és a bőrmegújító kezelések, kiemelten a problémás és érzékeny bőrök kezelése, a gyémántfejes mikrodermabrázió és a rádiófrekvenciás kezelések. 

Szeretettel várok mindenkit!

Barbara

SZEDER CSILLA

FODRÁSZ

25 éve dolgozom fodrászként. Ezalatt az idő alatt, nem csak az új anyagok kipróbálása, hanem a továbbképzések is fontosak voltak számomra. Fontosnak tartom a haj védelmét és ápolását, éppen ezért nem dolgozom erős kemikáliákkal, agresszív szerekkel. 

Sok éve a Schwarzkopf professzionális termékeivel dolgozom, de mindig nyitott vagyok az új dolgokra, ha azok valóban a haj szépségét, ápolását szolgálják. 

A frizura készítésekor nagyon fontos a vendég elképzelése és személyisége. 

Hiszem, hogy minden Vendég egyéniségét meg kell kicsit ismerni ahhoz, hogy igazán jót lehessen alkotni. Így születhet egyénre szabott frizura, amivel a viselője jól érzi majd magát. 

Szeretettel várlak! 

Csilla
PAKSI VIVIEN

FODRÁSZ